Munnbind og latterkrampe!

I den sjette episoden av Studcast skal det handle om munnbind, Nygårdshøyden og Kvarteret!

EPISODE 6. Eilert og AJ får totalt latterkrampe i dagens episode. ARKIVFOTO: Peter Apolinario
Publisert Sist oppdatert

Da var det duket for ukens høydepunkt, nemlig en ny episode av Studcast! Som alltid finner du Studcast på iTunes, Spotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podkast-app.

Grunnet de stadig høye smittetallene i Bergen måtte AJ og Eilert spille inn denne episoden av Studcast med munnbind på. Dette medførte mye latter da første fase av podkasten, en diskusjon om munnbind, skulle unnagjøres. AJ er som vanlig munnbind-politi og kan fortelle både kollega Eilert og resten av Bergen hvordan man faktisk skal bruke munnbind.

Videre tar AJ og Eilert deg med på en virtuell tur rundt på høyden! Til forrige ukes avis skrev nemlig Studvest-journalist Eivind Abrahamsen et kjærlig magasin om Nygårdshøyden og historiene og byggene som hører til området. Enhver bergensstudent som spaserer gatelangs på Høyden burde få med seg dette innslaget for litt kulturhistorisk påfyll!

Deretter tar AJ og Eilert for seg forslagsrapporten om sammenslåing av Kvarteret og organisasjonene som holder til på huset. Vil en fremtid med Kvarteret og DORGene (organisasjonene på huset) sammenslått føre til større slagkraft for alle involverte? Eller vil det undergrave organisasjonenes stemme?

Avslutningsvis kommer som alltid den faste spalten «Hva ville du vært?», med et Halloween-inspirert tema denne gang – nemlig Disney-skurker! Nifst!

Studio er lånt av Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS