Spiseplikt, barnehagepraksis og kunstprat

God fredag, kjære student! Snart helg, men først: en helt ny episode av Studcast! Gjengen er samlet enda en gang for å diskutere det nyeste av studentnytt og løse verdensproblemer.

RYKENDE FERSKT. Studcast er ute med ny episode!
Publisert Sist oppdatert

Du kan som alltid lytte til Studcast på iTunes, Spotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Flere studenter har vært i praksis selv om skoler og barnehager har hatt rødt nivå. Er det egentlig forsvarlig å sende studenter når smittetrykket er såpass høyt? Eller bør man bare bite i det sure eplet – erfaringen er uvurderlig, og vi kan kanskje ikke sette livet på vent på grunn av en pandemi? Vi tar diskusjonen.

Spiseplikten lever fortsatt. Hvis man vil nyte en kald øl denne helgen, må man få spise eller få servert mat ved siden av. Jentene tar en diskusjon på om det egentlig er nødvendig at man får servert én desiliter suppe ved siden av ølen for at myndighetene skal godkjenne det. Og hvorfor har vi egentlig spiseplikt? 

Utstillingen a little larger than the entire universe viser fram masterprosjektene til kunststudentene på Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) ved Universitetet i Bergen. Utstillingen åpnet 17. april og står til 9. mai i Bergen Kunsthall. Rafael har vært en tur og deler sine inntrykk av kunsten. AJ skjønner ikke helt greia med kunst, og Vilde og Emilie prøver å navigere seg rundt i kunstpraten tross lite erfaring.

God lytting, og god helg!

Studcast er en samarbeidsproduksjon mellom Studvest og Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS