Hvorfor er sexfokus så utbredt i drikkeleker? Er det egentlig nødvendig når det egentlig ikke er hyggelig for alle?

DRIKKELEK. Jeg bryr meg heller ikke noe særlig om hvor mye erfaring disse menneskene har fra før. Illustrasjon: Silje Ratcharanarin Khuanroodee


Apropos

Jeg begynner å bli lei. 

Jeg begynner å bli lei av at man på vors eller fest alltid havner oppi en drikkelek med sexfokus.

I disse drikkelekene blir det liksom aldri bra nok. Enten har man for lite erfaring, for mye eller så blir man tvunget til å si ting man ikke ønsker. Jeg synes det er unødvendig.

Selvfølgelig kan drikkeleker være gøy, men dersom det er noe man ikke har lyst til å snakke om, burde det blir respektert. 

Med litt drikke innabords er det veldig lett at man spør noen som nøler noen flere ganger enn man egentlig bør. Dette kan resultere i at enkelte føler seg presset til å si ting for å ikke bli dømt og være en del av gjengen. 

Man burde ikke trenge å føle seg presset til å si intime ting for å kunne dra på fest og ha det gøy. Ved mange anledninger er dette liksom bare en del av «pakka».

Hvorfor skal man på død og liv ha et så stort fokus på sex?

Ikke nok med at noen føler seg presset til å si sannheten, men andre føler seg også tvunget til å lyve. 

Dersom du er med mennesker som har gjort mye, føler du at du må legge på om hvor mange du har hatt sex med, eller hva du har gjort.

Dersom du er med mennesker som ikke har gjort så mye, føler du at du må trekke av antall du har hatt sex med, eller hva du har gjort. 

Personlig kjenner jeg enkelte som ikke lenger vil dra på fest, fordi det alltid blir stilt spørsmål ved hvor mye seksuell erfaring de har. 

Dette, fordi man ved slike spørsmål føler seg utilpass.

Det er så unødvendig at gode mennesker skal måtte føle seg utilpass, kun fordi man på død og liv skal ha drikkeleker med et slikt fokus.

Jeg vet ikke med deg, men jeg bryr meg helt ærlig veldig lite om hvor mye seksuell erfaring noen har. 

Nå er det selvfølgelig litt annerledes å snakke om slike ting med folk man kjenner godt og folk man ikke kjenner. Dersom man kjenner noen godt, vil det nødvendigvis være en annen arena for slik informasjon. 

Jeg har derimot ikke noe behov for å fortelle intime detaljer til ukjente jeg møter tilfeldig på vors. 

Jeg bryr meg heller ikke noe særlig om hvor mye erfaring disse menneskene har fra før.

Man kan være et godt menneske med mye eller lite erfaring.

Poenget er at dersom man skal ha slike drikkeleker, så burde man respektere at det ikke er alt man ønsker å snakke om, og ikke stille spørsmål ved hvor mye erfaring noen har. Man er like bra uansett. 

Kommentarer

kommentarer