Studvest lanserer «Kulturpulsen»

Bruk vår interaktive kulturkalender til å finne spennende og interessante arrangementer i Bergen.

NYTT KONSEPT. Dette interaktive kartet kan du bruke til å orientere deg om hvor det skjer ting i Bergen.
Publisert Sist oppdatert

Kjære leser! Vi har laget en interaktiv oversikt over kulturarrangementer, konserter, kunst, debatt, og alt mulig annet vi tenker kan være aktuelt for deg.

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL «KULTURPULSEN»

Det er journalistene i Studvest som selv legger inn det de synes virker spennende i denne kalenderen. Du kan «sortere etter våre favoritter», og lese litt om hvorfor vi mener det aktuelle arrangementet er verdt å få med seg.

Tilbakemeldinger, innspill, tips eller kritikk vedrørende «Kulturpulsen» kan sendes til kulturredaktor@studvest.no

Mye å se fram til

Arrangementsansvarlig for den frivillige drevne konsertscenen Hulen, Martin Midtbø Rokkones, forteller at det er mye å se fram til i år. For dem er deres største konsert allerede utsolgt. 

– Det er rapperen GZA, som også er en del av rapgruppen Wu-Tang clan. Vi har også to kvelder med Motorpsycho, der den ene konserten er utsolgt.

Hulen feirer 50 år i år, så de satser på å ha en del store konserter i løpet av jubileumsåret, forteller Rokkones.

Markus Askildsen, leder for NHH Backline Music, studentorganisasjonen som arrangerer konserter på Norges handelshøyskole (NHH) forteller at for ham blir dette semesterets høydepunkt konserten med rapartistene Kjartan Lauritzen og Emir. 

– Høydepunktet vårt er nok Kjartan Lauritzen og Emir som kommer lørdag 9. februar, med påfølgende Afterparty med Oral Bee.

AULAEN. Forrige semester spilte Cezinando for et utsolgt NHH. Dette semesteret er det Kjartan Lauritzen og Emir sin tur. ARKIVFOTO: TORE HAUKE THIESEN.

– Det tror jeg blir utrolig kult. Vi ønsker at så mange som mulig kommer. Det er kanskje en utbredt holdning at konsertene på NHH er for NHH-ere, men det er åpent for alle, forteller han.

Powered by Labrador CMS