Nyhet

Bli kjent med oss, recap av korona-semesteret, og klamydiatesting!

Semesterets første utgave av Studcast introduserer de to nye programlederne, tar for seg ulike aspekter ved koronatilværelsen, og forteller at det nå er blitt lettere å teste seg for klamydia i Bergen!

FOTO: Sandra Melody Larsen
Publisert Sist oppdatert

I drøye to år har Studvest drevet den studentrelaterte podcasten Studcast, en podcast som tar for seg siste nytt fra student-Bergen. Dette semesteret får Studcast to nye programledere som skal føre stafettpinnen videre: Anna Julie Nytrøen Bergesen og Eilert Fredlund Bjander.

Lytt til Studcast på iTunesSpotify eller søk opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Studcast 26.08.20

Nytt semester, ny gjeng i Studcast! I første stikk introduserer de to ferske programlederne seg, og forteller litt løst og fast om seg selv. Hvor er AJ og Eilert fra? Hvilke småting er det som irriterer dem? Og hva er de mest redd for?

Forrige semester ble nokså amputert for de aller fleste studenter på grunn av koronautbruddet i Norge. Utfordringene med karantene, isolasjon og hjemmeundervisning var noe mange studenter kjente på i vår. Det så lenge ut til å gå mot lysere tider dette høstsemesteret, men utviklingen etter fadderuken i Bergen kan tyde på at en ny koronaoppblomstring blant studenter er i gang. Hvordan vil bergensstudentene takle en eventuell ny lockdown?

Fra korona til klamydia, det blir nå lettere å teste seg for sistnevnte i Bergen! Engen helsestasjon utvider åpningstidene, og vil nå holde åpent fra 14.00 til 18.00, mandag til onsdag. Alle som har trukket kølapp innen tiden vil få hjelp samme dag. Vil det utvidede tilbudet senke terskelen for å teste seg for klamydia, og føre til en bedre testkultur i Bergen?

De nybakte podcast-vertene introduserer også den nye spalten Hva ville du vært? Denne gangen – insekt-edition.

Studcast er spilt inn og produsert hos Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS