Studvest søker ansvarlig redaktør

Styret i Studvest lyser ut stillingen som ansvarlig redaktør for perioden 01.08.22 til 31.12.22. Søknadsfrist er 15. april.

REDAKTØR. Styret i Studvest lyser ut stilling som ansvarlig reaktør.
Publisert Sist oppdatert

Styret i Studvest lyser ut stillingen som ansvarlig redaktør for perioden 01.08.22 til 31.12.22. Redaktøren blir ansatt i en 100 prosent stilling. Stillingen er honorert.

Studvest er lokalavisen til over 30.000 bergensstudenter. Omtrent 50 medarbeidere sørger for å gi ut landets nest største studentavis 17 ganger i året på papir og løpende på nett.

Ved å være redaktør i Studvest får du en uvurderlig ledererfaring som er svært ettertraktet i arbeidslivet ved endt periode. Flere av våre tidligere redaktører har gått videre til attraktive jobber i mediebransjen.

Søkeren til stillingen skal legge ved et handlingsprogram som viser søkerens visjoner for avisen og den daglige driften. Dette skal være på maksimalt fem sider.

ANSVARLIG REDAKTØR
  • Har etisk, redaksjonelt og økonomisk ansvar for avisen.
  • Er pålagt å arbeide i samsvar med Studvests egne statutter, eget handlingsprogram og Vær Varsom-plakaten.
  • Vedkommende må være fortrolig med langsiktig og kortsiktig administrativt arbeid, og ha evnen til å motivere og lede sine medarbeidere. 

Spørsmål rettes til:
Styreleder Morten Stene
92495858

Ansvarlig redaktør Theodor Langston
ansvarligredaktor@studvest.no / +4526167162

Send søknad med CV, dokumentasjon på relevant erfaring, arbeidsprøver og handlingsprogram til styret i Studvest på e-post: styret@studvest.no

SØKNADSFRIST: 15. april

Powered by Labrador CMS