Tinder er et nyttig redskap for å finne de få single som er igjen i Bergen, men det er nok av tindrere du bør holde deg unna. Heldigvis finnes det visse fellestrekk på bilder som tilhører nope-kategorien.

TEKST AV: Anna Julie Nytrøen Bergesen, kulturjournalist i Studvest. FOTO: TORIL SUNDE APELTHUN


Apropos

Du laster ned den brennende flammen, full av håp om at du kanskje endelig kan finne en helt spesiell der ute. Og joda, det kan du så absolutt finne på Tinder, til tross for hva folk sier. Men samtidig er det visse varsellamper å finne på dine potensielle matches sine, og de bør du være obs på før du starter sveipebonanzaen. Og bare så det er sagt – jeg er langt fra uskyldig selv.

  • Dersom personen kun har baris- eller bikinibilder: Dette vil i stor grad representere mengden klær denne personen ønsker å ha på seg resten av forholdet deres.
  • Dersom personen kun har bilder med snapchatfilter: Man ligner ikke på seg selv med snapchatfiltre, og de tas kun i bruk for å forvrenge det egentlige bildet av deg. Hvis noen trenger et prinsessefilter eller en kalkundrakt for å se bra ut, er det grunn til å være skeptisk.
  • Dersom personen kun er i gruppebilder: Å sveipe høyre på en person du egentlig ikke vet hvordan ser ut er det samme som å spille russian roulette med kjærlighetslivet ditt. Og i og med at du er på Tinder i utgangspunktet, er neppe flaks i kjærlighet din sterke side. Dessuten, hvor grusom er ikke denne samtalen:

«Hei, hvem av dem er deg?»

«Jeg er hun til venstre i sort topp!»

*Match fjernet*

  • Dersom personen kun er med i gruppebilder der vennene er penere/kjekkere: Hvis jeg hadde fått en krone hver gang noen spurte meg om brunetten på bilde nummer to var tilgjengelig, hadde jeg definitivt hatt råd til noe på 10-kroners markedet på Meny.
  • Dersom personen har flere bilder med andre kvinner/menn: Er det bare en venn? Er det en bror eller søster? Eller er det kanskje den ene ekskjæresten som du, uansett hvor sjarmerende du er, aldri vil kunne leve opp til? Kjærligheten er et spill, men på Tinder skal du i alle fall få slippe å se de tidligere spillerne.

Kommentarer

kommentarer