Inne i noen av dem gjemte det seg premier.

100 PREMIER. I dag slapp Inspire programmet for næringslivsdagene på BI. I den forbindelse holdt de et ballongslipp med forskjellige premier. FOTO: TORIL SUNDE APELTHUN


– Nå skal vi slippe ballongene. Gjør dere klare!

Karoline Blomgren (22), leder i Inspire, roper ut over folkemengden som har samlet seg under hundrevis av ballonger. Et samlet «wohoo» lyder gjennom rommet (se video i bunn av saken).

Ballongene faller, studentene hopper og jubelen er høy. Noen har vunnet.

– Jeg vant gratis billett til jentekvelden, forteller Simon Egaas (23) lattermildt.

VANT GAVEKORT. En av dem som stilte opp under tirsdagens ballongslipp var Simon Egaas. Han var fornøyd med å ha vunnet gavekort til jentedagen. FOTO: TORIL SUNDE APELTHUN

– Det her var skikkelig bra

Han studerer markedsføringsledelse ved BI, og var en av mange som ikke gikk tomhendt ut av ballongslippet tirsdag formiddag. I forbindelse med programslippet til Inspire, næringslivsdagene på BI, slapp studentgruppen nærmere 1000 ballonger over studentene. Ganske mange av dem inneholdt premier.

– Det her var skikkelig bra. Det er tydelig at det skaper engasjement når du ser hvor mange som stiller opp, sier Egaas.

Han var også veldig fornøyd med sin egen premie.

– Skal du gå på jentekvelden?

– Jeg må jo det nå. Men ikke fortell det til noen, da, sier studenten lurt og smiler stort.

Næringslivsdager for alle studenter

Inspire er en studentgruppe bestående av 22 BI-studenter som står bak næringslivsdagene på BI Bergen 26. februar til 1. mars.

– Tanken bak er at vi vil gi studentene noe mer enn det de får av å bare sitte på skolebenken, forklarer Inspire-leder Blomgren. 

Videre kan hun fortelle at dagene de arrangerer skal inneholde alt fra gründer- og jentekvelder, til bedriftsdates og selve hovedarrangementet som er en stor næringslivsdag. Arrangementene de lager er åpne for alle studenter.

– Vi synes det er skikkelig kjekt om studenter fra andre institusjoner enn BI tar turen, sier Blomgren. 

NERVØS ARRANGØR. Før ballongslippet hadde leder av Inspire, Karoline Blomgren, en liten klump i magen. I etterkant var hun veldig fornøyd med både oppmøtet og gjennomføringen. FOTO: TORIL SUNDE APELTHUN

– Som å gi slipp på babyen sin

Nå ser arrangøren fram til å jobbe videre mot dagene som skal finne sted mot slutten av måneden.

– Det var veldig gøy å slippe programmet vi har jobbet med så lenge. Det føles nesten som å gi slipp på babyen sin, sier Blomgren, om dagens festligheter. 

– Hvordan var det å rigge til ballongslippet?

– Åh, det var et mareritt. Selve slippet var veldig gøy, men det ligger mye arbeid bak. Nettingen som holder ballongene oppe er egentlig et fuglenett som vi måtte sy sammen, svarer hun, og legger til at de var nesten 20 stykker som måtte hjelpe til for å få det opp. 

Kommentarer

kommentarer