Selv om jeg helst skulle funnet min Marshall, så sitter jeg alene som en trist Ted, skriver Aurora.

ARKIVFOTO: Julie Helene Günther


APROPOS:

Etter å ha vært singel så og si hele livet, har jeg også gjort meg noen erfaringer rundt fenomenet å finne en partner. Av denne erfaringen har jeg konkludert med at jeg ikke skjønner en drit.

Dating er kompliserte greier, og selv om jeg helst skulle funnet min Marshall så vi kunne vært Marshmellow og Lilypad, sitter jeg alene som en trist Ted. For å gjøre ting litt klarere har jeg laget en liste av ting jeg ikke skjønner, og hadde satt stor pris på om noen kunne forklart det for meg

Ghosting: Hvorfor er det så vanskelig å si til en person at man ikke er interessert? Hvorfor har dette blitt en greie? Alt som skal til er en kort melding eller møte, også er du ferdig med alt. Ja, det er kanskje kjip én dag, men tenk på personen du ghoster. De har det kjipt til de skjønner hvor dust du er.

Tinder: Etter fenomenet tinder virker det som det er det eneste stedet folk møter potensielle partnere, men jeg skjønner tider like godt som jeg skjønner dating. I et sekund har du en hyggelig samtale, i neste sekund spør de om du vil pule. I noen tilfeller går det så langt at man utveksler snapchat for å ta samtalen videre. Etter en selfie med et hyggelig hallo, er det som regel ikke et hode med fjes på man får tilbake for å si det sånn.

Hvor man faktisk møter folk: Hvor er alle sammen? Ikke der jeg er i hvert fall.

Hvorfor det er så vanskelig å si at man liker noen: Tenk så lett dating hadde vært om det var sosialt akseptabelt å bare si at man liker noen. Spesielt hvis de alltid hadde likt deg tilbake. Det hadde vært nais.

Hvem som skal gjøre hva: Okay, så du har kommet så langt at du har funnet en person du digger litt, men så blir ting egentlig bare enda verre. Fordi hvem skal insje? Hvem skal betale på date? Hvem skal ta første steg? Når skal man bli eksklusive? Når er dette en safe deal? Kunne det ikke bare vært en fasit alle fulgte? Det hadde gjort hele greia mye enklere.

Fuckboys: HVORFOR? Det er bare sært. Og litt nasty. Og veldig slemt. Skjerp dere.

Hvorfor må mennesker være så kompliserte? Pingviner imponerer sin potensielle partner med fine steiner, også er de sammen for livet! Vi burde også gjort noe sånt i stedet for de merkelige greiene vi har på gang.

Kommentarer

kommentarer