Vafler og øl gjorde at mange tok seg en pause fra eksamenslesingen.

GOD STEMNING. Flere studenter møtte opp for å heie frem Norge. – Det er gøy at det skjer ting på fakultetet, sier student Anna Wollebæk. FOTO: ANNA ISABELLA SVEINSSON


Fredag arrangerte Straffbar, studentbaren på Det Juridiske fakultet, OL-titting med vafler og øl. Flere jusstudenter samlet seg i studentbaren, klare for å heie frem Norge i herrestafetten i skiskyting.  

Arrangementet ble et lite avbrekk for studentene som er midt i eksamensperioden.

– Poenget er å gi studentene en liten pause fra lesesalen, sier Tuva Sørby, leder for Straffbar.

Studentbaren arrangerte også OL-titting uken før, hvor mellom 70 og 80 jusstudenter møtte opp for å heie. Men denne gangen valgte de å gjøre mer ut av det og solgte vafler.

– Det blir alltid god stemning med vafler, sier Sørby og smiler.

VEIVER MED FLAGGET. Tuva Sørby er leder for Straffbar og arrangerte OL-tittinger på Fredag. FOTO: ANNA ISABELLA SVEINSSON

– Patriotisk stemning

Arrangørene hadde kledd seg i Mariusgensere og skibukser for anledningen, i tillegg til at det ble delt ut norske flagg, så det var ingen tvil om hvilket land som skulle heies på.

– Man merker at nasjonalromantikken er på topp. Vafler, norske flagg og lyden av kubjeller i bakgrunnen, sier jusstudenten Stian Karsen, mens han tygger på en vaffel.

Han og medstudentene Arne Øverland og Sondre Elvebakk tok turen innom straffbar for å få en pause fra eksamenspuggingen.

– OL frister mer enn lesesalen, sier Elvebakk og smiler.

Jusstudentene er veldig fornøyde med at Straffbar arrangerer noe annet en fest-arrangementer, og forteller at de har savnet et sted som arrangerer noe litt utenom det vanlige.

Sørby forteller at studentbaren planlegger å få til lignende arrangementer fremover. Hun er fornøyd med at så mange studenter var tilstede på arrangementet.

LUNSJ OG SKISKYTING. Sian Karsen, Arne Øverland og Sondre Elvebakk tok en pause fra lesingen for å se på OL. FOTO: ANNA ISABELLA SVEINSSON

Vafler og heiarop

Jusstudentene Anna Wollebæk, Katarina Bygge Dahle og Mari Bøygard var også på Straffbar for å heie på Norge.

– Det er et veldig bra tiltak, og det er gøy at det skjer ting på fakultetet, mener Wollebæk.

Jentene var fornøyde med den patriotiske stemningen arrangørene hadde stelt i stand. Videre kan de fortelle at det snart blir vafler på dem også.

LIKTE ARRANGEMENTET. Anna Wollebæk, Katarina Dahle og Mari Bøygard er fornøyde med at det skjer ting på Det Jurdiske fakultetet. FOTO: ANNA ISABELLA SVEINSSON

Kommentarer

kommentarer