Anmeldelser

Cezinando overbeviser med energi og utstråling

Den populære rapperen klarte tross liten plass og smal konsertstart å skape en flott opplevelse for det store publikummet.

REGNBUE. Lysshowet ble vist for fullt da Cezinando spilte «Verden er perfekt men vi er ikke det», og publikum ble malt i ulike farger. FOTO: MARIA HOLTAN NYKÅS
Publisert Sist oppdatert

KONSERT

«Cezinando»

  • Hvor: USF Verftet
  • Når: Torsdag 2.november
  • Arrangør: Mount Event
  • Karakter: B

«Jeg kom på nå at dette er den største klubbkonserten jeg har hatt noen gang», sier Cezinando i midten av konserten på USF Verftet torsdag kveld. Flere ventet klare allerede før dørene åpnes klokken 20 denne kvelden. Ved konsertstart rett over en time senere står hele 1300 mennesker på plass for å høre Oslo-rapperen.

Cezinando er et navn de fleste kjenner etter en enorm opptur dette året. Etter singelen «Håper du har plass» og det nye albumet «Noen ganger og andre» er han en å se opp for. Albumets suksess gjenspeiles i publikums reaksjoner når mesteparten av albumet blir spilt til stor begeistring. I full dans eller mykere fremførelser, som under sangen «Tommelen i vekta», viser han at han har mange sider å by på.

Cezinando eier scenen. Når han går på etter 20 minutter er det imidlertid ikke alle i det tettpakkede publikummet som forstår at konserten har startet. Publikum overdøver Cezinandos vokaler og mange på gulvet foran scenen er mer opptatt av å stålsette seg enn å synge med.

INTIMT. Med en genuin og personlig i fremførelse av låtene fra «Noen ganger og andre», blir selv de i bakerste rekke med Cezinando på scenen. FOTO: MARIA HOLTAN NYKÅS

Men rapperen er ikke ny i gamet. Det demonstreres klart når han et par sanger inn i konserten har snudd om på stemningen og har fått med seg hele publikum. Med masse energi danser han med innlevelse og må minne seg selv på å snakke mellom sangene. At han glemmer det virker ikke publikum å bry seg noe om.

Det flotte lysshowet gir konserten det lille ekstra. Hver sang er akkompagnert med ulike farger til alle flettes sammen under fremførelsen av «Verden er perfekt men vi er ikke det». Deretter er det Skam-sensasjonen «Håper du har plass» som drar publikum inn i allsang. Cezinando er ydmyk og smiler bredt av responsen fra publikum.

Den imponerende avslutningen, som inkluderer en stagedive fra artisten, klarer å viske bort både den litt trauste begynnelsen og klaustrofobien blant publikum. Med sjarm, personlig utstråling og en rekke fengende låter klarer Cezinando å servere en flott og minneverdig konsert.    

Powered by Labrador CMS