Magasin

CD-samling, svorsk og comeback

En ny episode med Studcast er ute nå!

STUDCAST. En ny episode er ute nå. Foto: Aurora Berg
Publisert Sist oppdatert

Hei og hå – og god helg! Studcast er tilbake med en rykende fersk episode. 

Du kan som alltid lytte til Studcast på iTunes, Spotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app. Eventuelt kan du tune inn på Studentradioen sin kanal fredag klokka 13 for å få hele sendingen – med musikk!CD-samling, svorsk og comeback

Øyvind og AJ er i studio, og får storfint besøk av Andrea Olsen, fotojournalist i Studvest. Hun var nemlig på forsiden av Bergensavisen (BA) for noen uker siden der hun snakket om sin noe utradisjonelle hobby – Nemlig å samle på cd-er. Hvorfor gjør hun det, og har AJ og Øyvind noen unike hobbyer?

Med på telefon får AJ og Øyvind endelig høre igjen stemmen til Studcast-veteran Vilde Alstad. Hun er på utveksling i Sverige, og skriver i et korrespondentbrev i Studvest at der har hun blitt en hybrid. Hva legger hun i det? Og hvorfor er det sånn at vi forstår svenskene, men svenskene forstår ikke oss? 

I studio er Øyvind Myklatun og AJ Bergesen. Gjester er Andrea Olsen og Vilde Alstad. God lytting, og riktig god helg. Og husk at Studcast legger ut nye episoder hver fredag!

Studcast er en samarbeidsproduksjon mellom Studvest og Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS