Magasin

Digital undervisning, skjønnhetssøvn og valentinsdagen

Snart helg! En ny episode med Studcast er ute nå!

NY EPISODE. Gjengen snakker om digital undervisning, skjønnhetssøvn og valentinsdagen i dagens episode av Studcast. Illustrasjon: Lukas Hauge Klemsdal
Publisert Sist oppdatert

Hei og god helg! Studcast er tilbake med en ny episode. 

Du kan som alltid lytte til Studcast på iTunes, Spotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app. Eventuelt kan du tune inn på Studentradioen sin kanal fredag klokka 13 for å få hele sendingen – med musikk!

Øyvind og AJ er i studio, og starter sendingen med å mimre tilbake til æraen med Zoom-undervisning. Studentbarometeret fra 2021 viser at seks av ti studenter mener digital undervisning er mindre motiverende enn fysisk. Er AJ den eneste som faktisk kommer til å savne å se forelesninger i senga? 

«Ikke forstyrr skjønnhetssøvnen min» skriver Ingvild Dahl Rust i en apropos. Ikke alle studenter liker å legge seg sent, og plages av fester i nabolaget. Men mange studenter, særlig AJ, har en forkjærlighet for gode hjemmefester. Vil det noengang bli en fredelig løsning på denne tidløse kampen? 

Morsdag er på søndag, og Valentinsdagen er på  mandag. AJ og Øyvind gir deg tips og triks på hvordan du kan feire alle hjerters dag, uten at det går for mye utover lommeboken. 

I studio er Øyvind Myklatun og AJ Bergesen.  God lytting, og riktig god helg!

Studcast legger ut nye episoder hver fredag. 

Studcast er en samarbeidsproduksjon mellom Studvest og Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS