Magasin

Takk og pris for klitoris!

APROPOS: Jeg er ingen religiøs kvinne, men Gud, hvis du leser dette: Bra jobba med den klitorisen!

Publisert Sist oppdatert

La meg male deg et bilde. Vi begynner med et hode. Dette hodet er dekket av en forhud, og er bare tuppen av et større organ på cirka ni til 15 centimeter som blir fylt med blod og svulmer opp under opphisselse. Ser du det for deg?

For deg som har dårlig fantasi, ser bildet omtrent slik ut:

Klitoris2 kopi

Ikke det du forventet deg, eller? Av en eller annen grunn er vi så utrolig opptatt av penisen, mens klitorisen har en tendens til å forsvinne i alt oppstusset. Men klitorisen har faktisk alt det penisen har, i tillegg til å være det eneste menneskelige organet som kun er til for tilfredsstillelse. Suck it, boys! (Hvis det er lov å si)

Hvis man søker på «klitoris illustrasjon» på Google, kommer det opp forbausende mange bilder av peniser. Hvorfor det, mon tro? Er vi ikke i stand til å forstå konseptet klitoris fordi den stort sett peker innover og ikke utover? Er peniser enklere og mer tilpasset våre dumme menneskehjerner? Eller er vi rett og slett ikke så opptatt av klitoris?

Etter denne lille opplysningsteksten mistenker jeg at dette kommer til å endre seg. Jeg er faktisk stygt redd for at vi kommer til å oppleve en bølge av klitorismisunnelse over det ganske land. Og hvis det skulle skje – kan vi klandre de klitorisløse? Klitorisen har dobbelt så mange nerveender som penisen, og den fortsetter å vokse etter endt pubertet. Når man bikker 32 år er den ofte fire ganger så stor som den var under puberteten.

Jeg kan ikke gjøre annet enn å oppfordre dem med klitoris til å ikke vifte den under nesen på dem som ikke har det (oops). Ikke gni det inn, liksom (heisann). Det siste vi trenger er en haug med jenter som sender clitpics til gutter som ikke har bedt om det, bare fordi de er så stolte av klitorisen sin. DET hadde vært slitsomt, det!

Powered by Labrador CMS