Instillingen til Velferdstinget sitt nye arbeidsutvalg er sluppet

På lørdag avholdes Velferdstinget Vest sitt årsmøte. Her skal det debatteres og vedtas resolusjoner, og et nytt arbeidsutvalg skal velges.

INNSTILT SOM LEDER: Sander Michael Ringstad er innstilt som ny leder av Velferdstinget Vest
Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble sakspapirene til Velferdstinget Vest sitt årsmøte sendt ut. Der kommer det frem at Sander Michael Ringstad er innstilt som ny leder, Hanne-Agnethe Holmedal er innstilt som nestleder og Jonatan Benno Vaage er innstilt som leder av kulturstyret.

Ringstad er nåværende nestleder, og vil fortsette arbeidet sitt med å styrke idretten hvis han blir valgt som leder i helgen.

– Planen min som leder er å først og fremst fortsette på det gode arbeidet som er gjort. Som nestleder har jeg hatt fokus på studentidretten, og dette er noe jeg vil fortsette å jobbe for å forbedre. Idretten bringer studentene i Bergen sammen, og det hjelper på studentenes psykiske helse, sier han og legger til:

– Sammen har et fantastisk helsetilbud, og dette er noe vi må formidle til studentene. Generelt er det viktig å forbedre informasjonsflyten mellom institusjonene og studentene, slik at alle får mulighet til å benytte seg av Sammen sine tjenester. Vi må også opprettholde det gode samarbeidet vi har med Sammen, byrådet og andre relevante institusjoner.

– Sunn konkurranse om vervene

Leder i valgkomiteen, Ole Jacob Broch, er fornøyd med at mange har søkt på de aktuelle vervene, og at innstillingen ble som den ble.

VALGKOMITEENS LEDER: Ole Jacob Broch har ledet valgkomiteen for den neste perioden

– Det nye arbeidsutvalget skal kjempe studentenes sak, og blant annet jobbe for billigere kantinemat og flere studentboliger. Vi er fornøyde med å innstille på et knakende godt arbeidsutvalg, fra tre ulike institusjoner. Alle tre har både organisatoriske og politiske egenskaper, og vi tror de kan få en god kjemi internt.

– Det har også vært sunn konkurranse og flere gode søkere til vervene. Det skulle bare mangle når det kommer til såpass viktige tillitsverv.

– Slik som vi har forstått det så kan bli benking på alle vervene? 

–  Det vet jeg ikke noe om, men man kan ikke utelukke at det skjer.

– Studentvelferden er kjernen i det man gjør

Avtroppende leder, Sjur Selsvik, har flere gode råd til han eller hun som blir valgt i helgen.

– Et godt tips til den som blir valgt på lørdag er å alltid huske at studentvelferden skal være kjernen i det man gjør og forholder seg til. 

– Min egen overgang fra nestleder til leder var svært bra. Ida Lutro som var leder før meg var hjelpsom her, og jeg skal også hjelpe den nye lederen med å komme seg på plass.

Powered by Labrador CMS