Kultur

BIS Bergen-styret innrømmer feilvurdering og «anser saken som ferdig»

I en kunngjøring melder BIS Bergen at de gir tilbake fordelskortene på bakgrunn av «henvendelser» og «oppmerksomhet».

Publisert Sist oppdatert

Mandag kunne Studvest fortelle om at styret i BI Studentsamfunn Bergen mottok eksklusive fordelskort i forbindelse med deres utelivsavtale med selskapet Rekom. De fikk blant annet kraftig alkoholrabatt. Den gang sa ledelsen at kortene ble etterspurt på deres personlige initiativ.

I etterkant av et ekstraordinært ledelsemøte på torsdag, ble det publisert en offentlig kunngjøring på nettsiden deres der styret meddeler at de frasier seg fordelskortene:

– På bakgrunn av henvendelser vi har fått og oppmerksomhet vedrørende fordelskort, har ledelsen ved BIS Bergen besluttet å levere fordelskortene tilbake til REKOM, heter det i kunngjøringen.

De påpeker selv i uttalelsen at de anser saken rundt fordelskortene som ferdig, samtidig som de beklager egen vurdering:

– Vi innser at vi gjorde en feilvurdering, dette beklager vi og tar med oss videre, skriver ledelsen i uttalelsen.

Emma Dysvik, leder i BIS Bergen, ønsker ikke å kommentere saken utover det som står i uttalelsen, men presiserer i en SMS til Studvest at det var henvendelser fra studenter som gjorde at de nå leverer kortene tilbake, og ikke Jodel eller mediaoppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS