Onani, el-sparkesykler og koronafesting

Semesterets tredje episode av Studcast er ute! På menyen står blant annet samtaler om onani, litt prat om el-sparkesykler, samt noen tips til hvordan man kan hilse under koronapandemien.

ARKIVFOTO: Peter Apolinario
Publisert Sist oppdatert

Ny onsdag i ny oddetallsuke betyr ny episode av Studcast! Som vanlig finner du Studcast på iTunes, Spotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Studvest har fått en ny fast spalte som tar for seg forskjellige tema rundt kropp og seksualitet. Den første spalten handler om onani, noe som kanskje kan være litt vanskelig å snakke om. AJ og Eilert tar opp praten om det å onanere, og hvorfor onanering både er sunt, viktig og slettes ikke er farlig å snakke om!

Du har sikkert sett de grønne el-sparkesyklene pryde Bergens gater de siste månedene. Elsk dem eller hat dem, en god del bruker el-sparkesyklene til å komme seg raskt fra A til B. For å gjøre tilbudet mer tilgjengelig for studenter er Velferdstinget Vest i samtaler med Ryde, hvor målet er å få til en studentrabatt. Vil det føre med seg negative følger om flere bruker el-sparkesyklene eller vil den potensielle studentrabatten være en positiv utvikling?

Heller ikke denne uken slipper AJ og Eilert unna litt koronaprat. Ettersom det å håndhilse med andre i dagens klima ikke er å anbefale, har Studvest-journalist Bendik Reed Årvik skrevet et magasin om alternative hilsemetoder, med påfølgende illustrasjoner. Relaterer du mest til albue mot albue, aka «Tante Bente», eller lener du mer mot «Hvite Gutter», et klask med bar mage mot bar mage? Avslutningsvis diskuteres det rundt det å feste i koronatiden, og hva som egentlig kan kategoriseres som en «fest».

Som alltid rundes podcasten av med spalten «Hva ville du vært?», hvor ukens tema er drinker. Nam nam!

Studcast er spilt inn og produsert hos Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS