Fylleangst-kur for nye studenter

Det finnes alltid noen som har det verre.

SLAPP AV: Studvest-journalist Vilde Alstad har kokt opp en real fylleangst-kur for deg som tabbet deg ut i Fadderuka.
Publisert Sist oppdatert

Dette er et innsendt innlegg. Innlegget gir uttrykk for forfatterens egne meninger.

Apropos er den frie spalten der Studvest-journalistene kan skrive om akkurat det de vil. Språket er ofte i muntlig form, og med et glimt i øyet. OBS! Spalten har høy forekomst av satire, sarkasme og ironi, og bør tas med en klype (noen ganger en neve) salt.

Enda en fadderuke er tilbakelagt og mange har dyppet tærne i studentlivet for første gang.

Da er det lett å brenne seg, og for mange har nok fylleangsten sneket seg på i løpet av denne magiske uka.

«Sa jeg virkelig det», «gjorde jeg virkelig det», «så kleint» er kanskje tanker som har sneket seg inn i hjernen din mens du er på vei til forelesning, nettopp for å møte de som så deg stup dritings forrige uke.

Men frykt ikke! Det kan alltid være verre.

For eksempel kunne du vært et av de tre fadderbarna som spydde i sofaen til fadderen sin i løpet av første vorset. Mais står dessverre dårlig til kordfløyel.

Eller du kunne vært en av de som våknet på legevakta fordi du glemte at backflip i moshpit aldri var din greie.

Du kunne prøvd deg på alle tobeinte i faddergruppa, eller ligget med fadderen din som du nå møter overalt på campus. Kleint, ass!

Du kunne også vært en av dem som sovnet og tissa på på jakka til en vilt fremmed eller i senga til et heldig one night stand.

Og hvis du derimot kjenner deg igjen i disse historiene , så går det fortsatt helt fint, for du kan umulig ha gjort alt det ovenfor.

Og hvis du faktisk har gjort det. Da er det bare å bøye hatten i støvet, for da har gjengen på BI et kallenavn på deg: Legende.

God høst, og husk å sjekke deg for kjønnssykdommer.

Powered by Labrador CMS