Endelig fullt stipend i juni!

Vi diskuterer neste års statsbudsjett, om man faktisk er trygg på biblioteket, og om kjønnskvotering er veien å gå for studier med skeiv kjønnsbalanse.

STIPEND I JUNI. Ylva og Kristine er fornøyd med 11 måneders studiestøtte, men mye vil ha mer.
Publisert Sist oppdatert

Studvest presenterer Studcast! En enkel og grei podkast som på kort tid tar for seg aktuelle saker fra student-Bergen. I studio finner du Kristine Tjøtta og Ylva Schwenke. Vår produsent er Petter Hauge-Corneliussen.

Lytt til Studcast på iTunesSpotify eller søk opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Endelig får vi fullt stipend i juni! Forslaget til statsbudsjettet 2020 er lagt frem, og vi tar for oss dyrere alkohol, mer penger til bybanen og kuttet i pengesummen til Sammen(?).

En student ble angrepet av en fremmed mann på Universitetsbiblioteket. Det tok nesten en halvtime før vektere ble tilkalt. Er sikkerhetsrutinene på biblioteket gode nok?

Bare to av 57 studenter på første året av bachelorprogrammet i spesialpedagogikk er gutter. Er kjønnskvotering rette veien å gå? Og hva er egentlig grunnen til at det er så få gutter på slike studieretninger?

I den faste spalten vår Verdt å nevne, får du i denne episoden både podcast-tips og frustrasjon over en viss treningsdronning som var nominert til Plans jentepris.

Studcast er spilt inn og produsert hos Studentradioen i Bergen.

Forrige episode finner du her!

Powered by Labrador CMS