Nyhet

Spøkelser, studentorganisasjoner og tannleger

Hei og hopp! Studcast er tilbake med en rykende fersk episode.

UTE NÅ. Lytt til Studcast der du finner podcaster!
Publisert Sist oppdatert

Hei og hopp! Studcast er tilbake med en fersk episode. 

Du kan som alltid lytte til Studcast på iTunesSpotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app. Du kan også tune inn på Studentradioen sin kanal hver fredag klokka 13, for å få hele sendingen – med musikk!

I ukens utgave introduserer Studcast enda et nytt medlem – Selma Elise Leinebø Ekre! Hun har inntatt studio med Ingvild Dahl Rust og Øyvind Myklatun, for å oppdatere deg på stort og smått fra studentbergen.

Spøker det på Sydneshaugen? Selma har vært på sak sammen med healeren Francisca Uriarte for å ta et oppgjør med historien på gamle Sydneshaugen skole, og deler sin opplevelse i Studcast. 

Ingrid Aarre har skrevet i et leserinnlegg om studentorganisasjoner, og gjengen i studio deler sine opplevelser og erfaring med studentorganisasjoner. Praten tar en personlig vending når Øyvind deler en historie om en av hans mange flauser!

Tannlegestudenter i Bergen ønsker at flere skal benytte seg av tilbudet deres, slik at de kan få mer trening. Gjengen i studio diskuterer om de vil benytte seg av tilbudet – og om de tør. 

I studio er Ingvild Dahl Rust, Selma Elise Leinebø Ekre og Øyvind Myklatun. God lytting, og riktig god helg!

Studcast er tilbake med en ny episode neste fredag!

Studcast er en samarbeidsproduksjon mellom Studvest og Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS