Fadderuke som koster penger, kutt i stipend og trafikk på treningssenteret, er noe av det vi diskuterer i semesterets første episode av Studcast. 

TILBAKE. Vi kjører i gang nytt semester med Ylva Schwenke i studio.


Studvest presenterer Studcast! En enkel og grei podkast som på kort tid tar for seg aktuelle saker fra student-Bergen. Einar og Axel har pakket sakene og reist til Afrika, dermed har vi fått med oss Ylva Schwenke i studio. Vår produsent er Petter Hauge-Corneliussen.

Lytt til Studcast på iTunes, Spotify eller søk opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Noen steder koster fadderuken penger. Dette gjør kanskje at arrangementene kan bli bedre, men hva om noen ikke har råd til å være med?

Akademika har også markert seg gjennom fadderuken. Det har nemlig vært litt forvirring rundt sponsoravtalen mellom fadderstyret og Akademika.

Treningsglade studenter møter ofte stappfulle treningssenter. Studcast gir deg svar på når det er best å trene om du er like folkesky som oss.

På jodelkanalen til NHH har det stormet den siste uken. Handelshøyskolen har nemlig valgt å slutte med videoforelesninger, noe som har skapt opprør blant studentene. Kristine og Ylva klarer ikke å bli enige om videoforelesninger er en bra ting eller ikke.

Noe annet noen studenter ikke liker er den nye stipendordningen som nå har blitt innført. Endringene er ment til å få flere studenter til å fullføre en grad på normert tid. Men vil kutt i stipend til allerede fattige studenter få positive konsekvenser?

Studcast er spilt inn og produsert hos Studentradioen i Bergen.

Forrige episode finner du her!

Kommentarer

kommentarer