Folkelig, flink og tilgjengelig. Eller skal Nakstad som Mads Hansen kun tjene penger på egen suksess?

Portrett av Julian Mellingsæter. Illustratør: Marcus Wangsholm.


Apropos er den frie spalten der Studvest-journalistene kan skrive om akkurat det de vil. Språket er ofte i muntlig form, og med et glimt i øyet. OBS! Spalten har høy forekomst av satire, sarkasme og ironi, og bør tas med en klype (noen ganger en neve) salt.


Det jeg skal gjøre nå har ikke mange gjort før meg. Blir du støtt, såra, krenka eller bare forbanna på vegne av hele Norges «fung.ass» er jeg å finne i Bergen sentrum, hvis du ønsker å gi meg en på nesa.

Jeg er så lei av Espen Nakstad. Folkets helt, medienes evighetskule, mitt verste mareritt. Mannen har gått fra ingenting til å være A-kjendis. Jeg vil ikke ha det slik. Det var tungt nok da Vita og Wanda kom på dagsorden. 

Nakstad dukker opp på mobilen min hver bidige dag. Jeg er så lei av fjeset hans. Den rolige stemmen som forteller deg hvordan du skal opptre i dagens samfunn. Nakstad svarer VGs lesere… Nakstad live på Dagbladet TV. Nakstad om jule, påske og pinseaften. Nakstad om ditt, Nakstad om datt. 

Er dette mobbing? Nei, spør du meg. Han har selv valgt å selge seg selv til riksmediene. Nytt på Nytt, Vinterstudio og Senkveld uten Nummis og Rønnis. Selv en kjip lørdag i starten av januar slapp jeg ikke unna.

Jeg trodde jeg kunne sette meg ned i sofaen og nyte fjorårets sportshøydepunkter uten å måtte forholde meg til Lord Guldvogs høyre hånd. Rostrup Nakstad har kanskje to mastergrader, men han har ingenting på Idrettsgallaen å gjøre.

Er jeg nødt til å forberede meg på at Nakstad dukker opp på Skal vi danse? 

Ikke gå enda, jeg har mer på hjertet. 

I april dropper Espen Rostrup Nakstad sin egen bok, «Kode Rød». «Hva skjedde egentlig da Norge ble rammet av en pandemi?» spør folkets folkelige gromgutt seg.

Når har han tid til å skrive bok, undrer jeg meg. Mannens nærmeste følgesvenner i VGTV og på Nyhetskanalen eksponerer ansiktet hans for meg svært hyppig. 

Max Manus og Gunnar «Kjakan» Sønsteby kjempet for Norge, skrev bok og tjente penger på salget. Nakstad gjør nå det «samme». Skulle ønske jeg var i nær familie, blir sikkert bra med julegaver i desember. Selvfølgelig med korte, kjedelige, velformulerte og presise julekort.

«Hvis ingen blir smitta, og passer seg for den. Skal alle sammen snart få feire jul igjen» – Alf P. feat Espen Nakstad. 

En liten apropos Espen, kan du si til Raymond, Bent og Erna at barn, unge og studenter kan få drive med idrett og fritidsaktiviteter? Vi må tross alt tenke på folkehelsa.

Kommentarer

kommentarer