Tusenvis av nye studenter inntok byens gater i forrige uke. Her er noen bilder fra uken.

FENGSELSFUGLER. Rebusløp for Det juridiske fakultet. Her hadde fadderne Politi/Securitas-uniformer og fadderbarna var ikledd fengsels-drakter. FOTO: ANNA ISABELLA SVEINSSON 


VELKOMMEN TIL BERGEN. Velkomstseremoni for alle nye UiB-studenter på Muséplassen. Rektor Dag Rune Olsen holdt tale for de nye studentene, og Datarock spilte konsert. FOTO: Julie Helene Günther.

EN SKIKKELIG UTFORDRING. Faddergruppen til Jusskoret Culpa og Force Marsjør Juzz-band (FMJB) på rebus i forbindelse med fadderuken til Det juridiske fakultet. FOTO: Anna Isabella Sveinsson

BLI KJENT. – Det er viktig å få muligheten til å bli kjent med både byen og medstudenter, sier fadder Mia Emilie Fagereng (t.h.) om fadderuken. Her sammen med fadderbarn Maria Hauge. FOTO: Anna Isabella Sveinsson.

FAIRPLAY. I kanonballturneringen på HVLs idrettsdag virket lagånd og fair play viktigere enn å vinne. FOTO: Julie Helene Günther.

PUBLIKUMSFAVORITT. Ikke all verden til tribune, men publikum var likevel engasjerte. Foto: Julie Helene Günther

FOTBALLTURNERING. Idrettsdag ved Høgskolen på Vestlandet. Her ble det arrangert både fotball- og kanonballkamper. Til sammen deltok 64 lag på turneringen. Idrettsdagen var et av arrangementene som hadde best oppmøte i de første dagene i fadderuken.

REBUS. På rebusløpet måtte studentene ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet løse oppgaver på hver post. FOTO: Josef Kosler.

BRA UKE. – Jeg synes at fadderuken har vært ganske bra foreløpig. Jeg har blitt godt tatt imot og blitt kjent med folk, sier bioinformatikkstudent Ørjan Skaar. FOTO: Josef Kosler.

Kommentarer

kommentarer