Flere programledere, Clubhouse og studentøkonomi

Ny episode av Studcast! Nye saker, nytt sladder og nytt blod i studio skal diskuteres.

MYE NYTT. Studcast er ute med ny episode! FOTO: Andrea Olsen
Publisert Sist oppdatert

Oi, bare en uke siden sist! Ny Studcast-episode er ute!

Ukens episode starter litt annerledes, nemlig med en liten nyhet: Studvest og Studentradioen i Bergen samarbeider nå om Studcast!

AJ og Vilde har derfor gleden av å få med seg sosiologi-studenten Emilie Skjærbekk Lindborg og den franske utvekslingseleven Rafael Benabdelmoumene med seg i studio. For de som liker både norsk, engelsk og litt fransk er denne episoden perfekt! Du kan som alltid lytte til Studcast på iTunesSpotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Clubhouse er den nyeste appen som «alle» snakker om. Hva er egentlig greia med Clubhouse? Er det egentlig bra med en spontan-app hvor litt for mange har kontroll over hvem som får ha ordet? Vi tar diskusjonen.

Rafael flyttet til kalde Norge fra varme Frankrike for utveksling i januar. Han forteller om hvordan det er å være utvekslingselev under en pandemi, og hvordan ensomheten kanskje ikke er så stor som en skulle frykte blant utvekslingselever. De andre programlederne får også svar på alle stereotyper de har om Frankrike.

Til slutt avsluttes episoden med en liten diskusjon rundt krisepakken. Hva skal egentlig krisepakken brukes på? Og hvordan går det med programlederne sine studentøkonomien om dagen? AJ, Vilde og Emilie prøver også å dele sine beste sparingstips.

Studio er lånt av Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS