Ny episode av Studcast: Tinder, Gjenåpning og NHH-rykter

Hiv og NHHoy! Ny episode av Studcast ute nå!

NY EPISODE: Du kan lytte til denne ukas Studcast på podcast, eller på Studentradioen fredag klokka 13.
Publisert Sist oppdatert

Hallo i uken og god helg! Studcast er ute med en splitter ny episode! Denne uken kan du høre AJ, Vilde og Øyvind diskutere Bergens nyeste, hotteste studentnytt, alt fra Tinder til NHH-rykter. 

Du kan som alltid lytte til Studcast på iTunes, Spotify eller ved å søke opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app. Eventuelt kan du tune inn på Studentradioen sin kanal fredag klokka 13. 

I denne episoden snakker gjengen om dating og Tinder. Er det best om vennene dine setter deg opp på en blinddate? Eller er det Tinder og sveiping som er løsningen? AJ vil gjerne at moren hennes skal finne den heldige for henne, Øyvind kan ikke tenke seg noe verre. 

Hvis du ikke har fått med deg at det var gjenåpning av landet for et par uker siden, bor du mest sannsynlig under en stein. Reporter Kasper Valestrand har intervjuet lederen for Velferdstinget Vest, Helena Haldorsen, om hvordan gjenåpningen har vært for studenten og veien videre fra pandemien. Hun forteller at flere studenter opplever gjenåpningen som tøff og hvordan du mest sannsynlig ikke er det samme menneske nå, som du var før pandemien. 

Rykter om NHH er (dessverre) et vanlig fenomen. Om det gjelder hiv eller kaffesalg. Denne uken avkreftet Studvest HIV-ryktene på NHH, og gjengen diskuterer hvordan handelshøyskolen får på seg ufortjent mye rykter. Er det rett og slett fordi de ligger for langt utenfor sentrum? Og hvorfor drikker NHH så sinnsykt mye kaffe fra en nærliggende bensinstasjon? 

Få en super helg med en ny episode av Studcast!

Studcast er en samarbeidsproduksjon mellom Studvest og Studentradioen i Bergen.

Powered by Labrador CMS