Meninger

Snakk med oss!

Jeg har aldri vært så flink til å skrive, men jeg kan påvirke gjennom å prate og diskutere.

Foto: Kristin Eidsheim
Publisert Sist oppdatert

Dette er et innsendt innlegg. Innlegget gir uttrykk for forfatterens egne meninger.

Debattregler

  • Vil du få din mening på trykk i Studvest? Send innlegget ditt på e-post til ansvarligredaktor@studvest.no.
  • Typiske innlegg er rundt 500 ord.
  • Lengre innlegg kan vurderes i noen tilfeller. Vi tar oss retten til å forkorte og redigere innlegg.
  • Vi trykker ikke innlegg som har vært publisert i andre aviser, fremstår som reklame eller som er hatske og trakasserende.
  • Legg ved et portrettbilde av deg selv.

Jeg er enig i mye av det Studvests kulturredaktør Håvard Finnseth skriver i en kommentar tirsdag 12. mai. Vi studentpolitikere kan virke uklare, vi skriver litt for mye tåkeprat og vi bruker kanskje mange vanskelige ord og uttrykk.

Jeg personlig er ikke så flink til å skrive. Jeg har heller aldri vært det. Og det er helt greit, for vi er alle flinke på forskjellige ting.

Det er nettopp derfor jeg engasjerer meg i studentparlamentet, for der kan jeg påvirke gjennom å prate og diskutere. Studentpolitikken er innviklet, og når vi da skal skrive om det tror jeg mange av oss er redde for å skrive noe som er feil. Kanskje, hvis jeg ikke formulerer meg riktig, så kommer rektor og retter på meg på nettopp samme debattside.

Synes du å lese om studentpolitikk er vanskelig eller kjedelig, så har jeg et godt tips. Snakk med oss! I valgperioden står vi på ute på fakultetene, ellers kan du finne kontaktinfoen vår på spuib.no. Det er i alle fall bare å kontakte meg. Mitt beste tips, derimot, er å banke på kontorene våre på Studentsenteret. Der finner du studentpolitikere som alltid er interessert i å høre hva du mener.

Powered by Labrador CMS