APROPOS: Det er tre grunner til at Miriam rett og slett ikke forstår greia med dickpics.

TEKST AV: Miriam Akkouche, nyhetsjournalist i Studvest. FOTO: TORIL SUNDE APELTHUN


Apropos

I går skjedde det igjen. Jeg åpnet et bilde på Snapchat og fikk se fire sekunder med hårete kjønnsorgan. Og det var ikke første gangen.

For ganske lenge siden lærte jeg meg at å legge til folk du ikke kjenner på Snapchat mest sannsynlig betyr å introduseres for menn som har lekt scrabble med brukernavn og lagt til alle navnekombinasjoner de kan komme på.

Etter det tyr de til buksesmekken eller det som er under, i håp om å oppnå noe. Men jeg har fortsatt ikke klart å få svar på det store spørsmålet: Hva er poenget?

For det første, hvis noen i det hele tatt har vurdert å sende et bilde av pikken sin i håp om at noen på mystisk vis skulle hige etter en date etterpå, så er jeg ganske sikker på at det i de fleste tilfeller aldri kommer til å skje.

For det andre, hvis noen gjør dette for moro skyld, så er jeg ganske sikker på at det finnes mye som er langt morsommere enn pikk. Bæsje- og tissevitser, for eksempel.

For det tredje, hvorfor skal man date noen som allerede har vist hele gavepakningen? Joda, man går jo på date i håp om å bygge en fin relasjon med et annet menneske, men det er jo litt for å se hvordan personen er utstyrt også. Jeg tenker at å slippe den bomben for tidlig fjerner en del av spenningen.

Det sykeste er at om jeg som kvinne hadde sendt bilde av det nybarberte underlivet mitt med undertekst «hei kjekken, skjer i kveld?» så hadde jeg sikkert blitt møtt med interesse av enkelte. Til info: Jeg har ingen planer om å prøve dette.

Om du har vært gift i 30 år og ønsker å sprite opp ekteskapet ditt så kan pikkbildeutveksling sikkert være noe for deg. Eller om du ønsker å dele en hyggelig overraskelse med kjæresten din eller en du har datet lenge. Men hvis noen tror at å distribuere bilder av kjønnsorganet før man kjenner navnet på hverandre er en god datingstrategi, ja, så tror jeg vedkommende har misforstått noe grunnleggende.

Sannheten er at et sjarmerende menneske kan komme seg ganske langt her i livet. Og bilde av pikken din før «bli kjent»-leken er lite sjarmerende. Jeg har i alle fall til gode å bli introdusert for et så sjarmerende understell.

Så, min klare beskjed til dere som sender dickpics er egentlig ganske enkel: Hvis dere prøver å legge an på noen og faktisk ønsker å lykkes, bør pikken sables vekk og sjarmen skrues på.

Kommentarer

kommentarer