Jeg har aldri vært så flink til å skrive, men jeg kan påvirke gjennom å prate og diskutere.

Foto: Kristin Eidsheim


Debattregler

Jeg er enig i mye av det Studvests kulturredaktør Håvard Finnseth skriver i en kommentar tirsdag 12. mai. Vi studentpolitikere kan virke uklare, vi skriver litt for mye tåkeprat og vi bruker kanskje mange vanskelige ord og uttrykk.

Jeg personlig er ikke så flink til å skrive. Jeg har heller aldri vært det. Og det er helt greit, for vi er alle flinke på forskjellige ting.

Det er nettopp derfor jeg engasjerer meg i studentparlamentet, for der kan jeg påvirke gjennom å prate og diskutere. Studentpolitikken er innviklet, og når vi da skal skrive om det tror jeg mange av oss er redde for å skrive noe som er feil. Kanskje, hvis jeg ikke formulerer meg riktig, så kommer rektor og retter på meg på nettopp samme debattside.

Synes du å lese om studentpolitikk er vanskelig eller kjedelig, så har jeg et godt tips. Snakk med oss! I valgperioden står vi på ute på fakultetene, ellers kan du finne kontaktinfoen vår på spuib.no. Det er i alle fall bare å kontakte meg. Mitt beste tips, derimot, er å banke på kontorene våre på Studentsenteret. Der finner du studentpolitikere som alltid er interessert i å høre hva du mener.

Kommentarer

kommentarer