I semesterets siste episode takker Ylva og Kristine for seg med et tilbakeblikk på sakene som har preget høstsemesteret. I tillegg snakker vi om hva vi kommer til å huske 2019 for.

FARVEL. Ylva og Kristine har sagt sine siste ord, nye stemmer tar over neste semester.


Studvest presenterer Studcast! En enkel og grei podkast som på kort tid tar for seg aktuelle saker fra Student-Bergen. I studio finner du Kristine Tjøtta og Ylva Schwenke. I semesterets siste episode har vi også med oss ansvarlig redaktør Johanne Mikkelsen Espeland. Vår produsent er Petter Hauge-Corneliussen.

Lytt til Studcast på iTunesSpotify eller søk opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Dette høstsemesteret har bydd på så mangt. Vi oppsummerer noen saker vi mener har preget dette semesteret. Vi går igjennom alt fra Sammens nye kaffekopper, til homoterapi og den våte idrettshallen på Studentsenteret.

Vi går mot slutten av dette tiåret, og snakker dermed om hva som egentlig har preget 2019. Klimasaken har bredt seg ut som en flodbølge, ikke bare blant media, men også blant folket, og da kanskje spesielt blant de unge. Med dette kommer ulike former for skam. Kjøttskam og flyskam har vært omdiskuterte begreper. Noe annet som har vært omdiskutert er om man skal få barn eller ikke. Helt siden Statsministeren ba oss få flere barn i fjorårets nyttårstale har dette vært et hett tema.

Til slutt blir det både latter og nesten noen tårer i studio da vår produsent Petter kommer inn, og hele Studcast-redaksjonen tar farvel. Ylva har fått seg en ny spennende jobb, Petter skal skrive bachelor, og Kristine skal rett og slett bare være student. Men frykt ikke, Studcast kommer tilbake neste semester, med nye spennende saker, hete diskusjoner og nye stemmer.

Takk for oss, og god ferie!

PS: Hvis du synes stemmen til Kristine er litt merkelig i denne episoden, er det bare fordi hun under hele innspillingen snakket inn i feil mikrofon. Sånt skjer. ¯\_(ツ)_/¯

Studcast er spilt inn og produsert hos Studentradioen i Bergen.

Kommentarer

kommentarer