Nyhet

Nynorsk, ny fadderuke og unødvendige seminarer

Einar er ute av studio, men vi kjører på med en ny episode likevel! I denne episoden tar vi for oss seminarene til UiB, nye retningslinjer for fadderuken i Bergen og vi diskuterer litt nynorsk.

Studcast. Einar Bjøru, Axel Fagerbakke og Kristine Tjøtta.Foto: Julie Helene Günther.
Studcast. Einar Bjøru, Axel Fagerbakke og Kristine Tjøtta.Foto: Julie Helene Günther.
Publisert Sist oppdatert

Studvest presenterer Studcast! En enkel og grei podkast som på kort tid tar for seg aktuelle saker fra student-Bergen. I studio finner du Kristine Tjøtta, Kristina Haugen Moe og Axel Fagerbakke. Vår produsent er Petter Hauge-Corneliussen.

Lytt til Studcast på Itunes, Spotify eller søk opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

I denne episoden tar vi for oss kommentaren til Kristina der hun stiller seg kritisk til universitetet i Bergen sin bruk av nynorsk. Kristina er også med oss i studio som erstatter for Einar som har reist til Oslo.

Det nærmer seg semesterslutt. Når studentene kommer tilbake til byen etter sommeren, vil det igjen være fadderuke i Bergen. I år vil det derimot være en litt annerledes uke, der det er gjort tiltak for å unngå ubehagelige hendelser. Er dette nødvendig?

Student og pappa. Ikke alltid like lett når man må forholde seg til obligatoriske seminarer i en hektisk hverdag. Det blir ikke bedre av at seminarene preges av useriøshet, Facebook og Netflix. Er obligatoriske seminarer utdatert?

Studcast er spilt inn og produsert hos Studentradioen i Bergen.

Forrige episode finner du her!

Powered by Labrador CMS