Nyhet

Studcast: Valgspesial

Med få dager igjen til valget, presenterer vi en spesialepisode av Studcast, om nettopp valg.

BONUSEPISODE. Vi gir dere en ekstra episode denne uken, for å diskutere det kommende valget.
Publisert Sist oppdatert

Studvest presenterer Studcast! En enkel og grei podkast som på kort tid tar for seg aktuelle saker fra student-Bergen. I studio finner du Kristine Tjøtta og Ylva Schwenke. I denne episoden har vi også med journalistkollega Bendik Reed Årvik. Vår produsent er Petter Hauge-Corneliussen.

Lytt til Studcast på iTunes, Spotify eller søk opp «Studcast» i din foretrukne podcast-app.

Lei av krangling om bompenger, eiendomsskatt og skolemat? Vi diskuterer hva politikerne i Bergen vil gjøre for studentene. Hvorfor er det egentlig så mange studenter som ikke stemmer? Og bryr politikerene seg om studenter i det hele tatt?

Høyre og Arbeiderpartiet ser fortsatt ut til å være de største partiene i Bergen. Jeron Joseph, leder av Arbeiderpartiets studentlag i Bergen, og Rebekka Stensbø, 60. kandidat på listen til Bergen Høyre, kommer til studio for å fortelle oss hva deres partier vil gjøre for Bergens studenter.

Hva vil de gjøre for å bedre studenters psykiske helse? Vil de senke prisen på månedskortet? Vil de bygge flere studentboliger? Og hvis de skulle fått gjennomslag for en sak, uansett hva, hvilken sak skulle det vært?

Er du usikker på hvor, når eller hvordan du stemmer? Og trenger du egentlig å ha med valgkort? Vi forsøker å gi deg svarene på det også.

Godt valg!

Studcast er spilt inn og produsert hos Studentradioen i Bergen.

Forrige episode finner du her!

Powered by Labrador CMS