Ikke helt sikker på hva du skal gjøre på 17. mai? Her er noen forslag.

NASJONALDAGEN. Vi gir deg flere tips til hva du kan finne på i morgen. ARKIVFOTO: TORIL SUNDE APELTHUN


Frokost på Kronbar

Start: 07:00

Studentbaren på Kronstad, Studenttinget på Vestlandet og BTS går sammen om felles feiring tidlig på morgenen på nasjonaldagen. Det blir gratis frokost, sekkeløp og potetløp for studentene som stiller opp. I tillegg har de leid inn busser som skal frakte de oppmøtte ned til sentrum slik at man kan delta i 17.mai-toget.

Frokost på BI

Start: 07:30

På Møhlenpris skjer det mye. BIS Bergen, 17.mai-komiteen og BI Bergen inviterer både studenter og familie til en stor frokost. Der blir det mingling og taler før det blir samlet tropp ned til sentrum for å gå i toget. Billetten koster 50 kroner.

Frokost på NHH

Start: 08:00

Kjernestyret og 17.mai-komiteen på NHH inviterer til frokost i Aulaen ute i Ytre Sandviken. De byr på underholdning, mat og drikke, samt transport til sentrum. Billettene koster 190 kroner.

Feiring på Jacob Aall

Start: 09:00

De siste årene har takterassen på Jacob Aall Brasserie & Bar vært et ettertraktet sted for grunnlovsfeiring. I år igjen arrangeres det storslagen fest, med artistscene, ekstra barer og utvidet toalett-tilgang.

BUEKORPS. Det blir mye tradisjonsrikt i Bergen i morgen. ARKIVFOTO: TORIL SUNDE APELTHUN

Feiring på Kvarteret

Start: 11:00

Studenthuset Det Akademiske Kvarter åpner dørene på nasjonaldagen. De lover salg av pølser, kake og drikke.

Folkefest i Skostredet

Start: 14:00

I anledning nasjonaldagen arrangerer handlegaten Skostredet en folkefest i sentrum. Det blir musikk, fest og sang mellom de forskjellige restaurantene, barene og butikkene. Etterpå loves det fest på Folk og Røvere.

Nobel Bopel åpner dørene

Start: 15:00

På Møhlenpris loves det pølser, is og forfriskninger til store og små hos Nobel Bopel. Ønsker du å feire nasjonaldagen i en bydel med fargerike bygninger og grønne trær, er dette et godt sted å slå seg ned.

Rist på dansefoten

Start: 19:00

Svingende dansemoves og risting av bunadssølv. I år er det igjen klart for bunadsboogie på Chagall. Det er stedet for deg som ønsker å danse nattetimene inn.

FOLKSOMT. Mange samler seg for å se på 17. mai-toget. ARKIVFOTO: TORIL SUNDE APELTHUN

Grunnlove Train på Landmark

Start: 20:00

I anledning nasjonaldagen samler Landmark en rekke musikere og DJs for å føre deg inn i nattetimene. Det loves dansemusikk og god stemning. Inngangsbilletten koster 100 kroner.

Kommentarer

kommentarer