Han er siste navn i rekken med foredragsholdere.

SYMPOSIUM: NHH Symposium er Nord-Europas studentdrevne konferanse for arbeidslivet. ARKIVFOTO: Samia Rojas


NHH Symposiet

I mars går NHH Symposiet 2019 av stabelen. Den studentdrevne konferansen har tidligere trukket til seg kjente fjes i næringslivet som foredragsholdere, og allerede har flere navn blitt lansert til årets utgave.

Det siste navnet i rekken er mannen med hovedansvaret for Norges økonomiske fremtid. Nemlig Oljefondets direktør Yngve Slyngstad.

Årets konferanse skal handle om globaliseringens fremtid og hvordan dette påvirker europeisk næringsliv. Nettopp dette skal Slyngstad komme til Norges Handelshøyskole (NHH) for å diskutere med studentene.

– Som en global og langsiktig investor i 9 000 selskaper er vi opptatt av hvordan globaliseringen vil påvirke markedene fremover. NHH-Symposiet tar opp et spennende og dagsaktuelt tema, og vi gleder oss til å ta del i årets konferanse, sier Slyngstad i en pressemelding.

BESØK: Yngve Slyngstad kommer til NHH for å diskutere globalisering med studentene. Pressefoto: Norges bank investment management.

Som leder av Oljefondet, eller Statens Pensjonsfond Utland, har han nemlig ansvar for 8 500 milliarder kroner investert utenfor Norges grenser. Kroner som skal komme både dagens og fremtidige generasjoner til gode.

Siste navn i celebert selskap

Arrangørene mener at med Slyngstads innsikt, er det få som er mer egnet til å snakke på Symposiet i år.

– Han er et fantastisk tilskudd til en allerede sterk lineup av foredragsholdere. Det at han kommer til NHH-Symposiet understreker viktigheten av at næringslivet forstår den geopolitiske situasjonen i verden i dag, sier Atle Børve Larsen, Programsjef, NHH-Symposiet i pressemeldingen.

FORNØYD: Atle Børve Larsen er fornøyd med å ha landet Slyngstad til årets konferanse. Foto: Eirik Brose / NHH-Symposiet.

I tillegg til Slyngstad har symposiet sikret seg følgende foredragsholdere i den nevnte lineupen:

  • Kerry Kennedy
  • Victor Normann
  • Liz Ann Sonders
  • Martin Bech Holte
  • Isabel Hilton
  • Lara Setrakian
  • Ole Erik Almid
  • Victor Ochen

Kommentarer

kommentarer